Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:254258 > Maillardreaktioner ...

Maillardreaktioner och andra reaktioner som bidrar till brun färg, smak/arom, aminosyraförluster och näringsvärdesförändringar i kött och köttprodukter : en litteraturstudie / Anita Laser Reuterswärd och Håkan Rudérus

Laser Reuterswärd, Anita (författare)
Rudérus, Håkan (författare)
Kävlinge, 1979
Svenska.
Serie: Rapport från Köttforskningsinstitutet, Kävlinge, 0348-2545 ; 55
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

641 nyf (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy