Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12166314 > Protein yield and p...

Protein yield and protein isolate quality when applying pH-shift processing on cod, haddock and blue whiting fillets : effects of replacing centrifugation with filtration / Helgi Nolsøe.

Nolsøe, Helgi (författare)
Publicerad: Gothenburg : Chalmers University of Technology, 2011
Engelska viii, 47 s.
Serie: Technical report / Department of Chemical and Biological Engineering, Chalmers University of Technology, 1652-943X ; 2011:6
  • BokAvhandling(Licentiatavhandling (sammanfattning) Göteborg : Chalmers tekniska högskola, 2011)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 3 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy