Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:296388 > Field guide on food...

Field guide on food habits and foot consumption : a practical introduction to social surveys on food and nutrition in third world communities / by Adel P. den Hartog and Wija A. van Staveren ; ed.: Joseph G.A.J. Hautvast.

Hartog, Adel P. den (författare)
Staveren, Wija A. van (författare)
Hautvast, Joseph G.A.J. (redaktör/utgivare)
Publicerad: Wageningen : ICFSN, 1979
Engelska 105 s.
Serie: Nutrition papers / International course in food science and nutrition ; 1979:1
  • Bok
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Hartog, Adel P. den
Staveren, Wija A. va ...
Hautvast, Joseph G.A ...
Serie

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy