Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:2804316 > Science in the kitc...

Science in the kitchen : a scientific treatise on food substances and their dietetic properties together with a practical explanation of the principles of healthful cookery and a large number of original, palatable, and wholsome recipes / by Mrs. E. E. Kellogg

Kellogg, Ella Ervilla (författare)
Chicago, ill. : Modern medicine publishing co., cop. 1892, pr. 1893
Engelska 581 s.
  • Bok
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy