Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12668211 > Zur Schlachtkörper-...

Zur Schlachtkörper- und Fleischqualität von Kaninchen in Abhängigkeit von unterschiedlichen Haltungssystemen und Tiefkühlverfahren / von Judith Zimmermann

Zimmermann, Judith (författare)
ISBN 3-8322-1676-6 (kart)
Aachen : Shaker, 2003
Tyska III, 137 s.
Serie: Berichte aus der Agrarwissenschaft
  • Bok(Univ., Diss.--Hohenheim, 2003)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Livsmedelskvalitet  -- Tyskland (sao)
Kaniner  -- Tyskland (sao)
Slakt  -- Tyskland (sao)
Köttproduktion  -- Tyskland (sao)

Klassifikation

636.0883 (DDC)
664 (DDC)
Qdi (kssb/8)
Pmb (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Zimmermann, Judith
Fler titlar om
Livsmedelskvalitet
Livsmedelskvalitet
och Tyskland
Kaniner
Kaniner
och Tyskland
Slakt
Slakt
och Tyskland
Köttproduktion
Köttproduktion
och Tyskland
Serie

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy