Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12156120 > The essence of cook...

Rumohr, C. Fr. v.: Geist der kochkunst.

The essence of cookery = Geist der kochkunst / by Baron von Rumohr. Now for the first time translated into English by Barbara Yeomans.

Rumohr, C. Fr. v. (Carl Friedrich von), 1785-1843. (författare)
Yeomans, Barbara. (författare)
ISBN 0907325491
Publicerad: London : Prospect Books, 1993
Engelska 212 p.
  • Bok
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • Originally published: Stuttgart, 1822. 

Ämnesord

Cooking.  (LCSH)
Gastronomy.  (LCSH)
Matlagning  -- historia -- 1800-talet (sao)
Matvanor  -- historia -- 1800-talet (sao)
Mat  -- historia -- 1800-talet (sao)
Råvaror  -- historia -- 1800-talet (sao)

Indexterm och SAB-rubrik

Cookery
Europe
Qcaa:k Matlagning: historia

Klassifikation

641.5 (DDC)
Qcaa:k (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy