Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:8321237 > Food flavors and ch...

Food flavors and chemistry : advances of the new millennium / edited by A.M. Spanier ...

International Flavor Conference (10 : 2000 : Páros)
Charalambous, George (medarbetare)
Spanier, A. M. (medarbetare)
Royal Society of Chemistry (medarbetare)
Alternativt namn: RSC
ISBN 0-85404-875-8
Cambridge : Royal Society of Chemistry, cop 2001
Engelska xii, 654 s.
Serie: Special publication / Royal Society of Chemistry, 0260-6291 ; 274
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Food  -- Analysis -- Congresses (BNB)
Food additives  -- Congresses (BNB)
Smakämnen 
Livsmedelskemi  (sao)

Klassifikation

664.5 (DDC)
664.5 (DDC)
Pmbb (kssb/7)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy