Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:8254088 > Snabbmat som gastro...

Snabbmat som gastronomisk utmaning : ett seminarium av Svenska Läkaresällskapet och Gastronomiska Akademien, [Stockholm, oktober 1999] ; [ill.: Märit Huldt]

  • BokKonferensSvenska2000

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Publicerad:Stockholm :Publicerad:Svenska Läkaresällskapet,Publicerad:2000
  • 64 s.ill.24 cm
  • 24 cm

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:8254088

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:svenska

Klassifikation

Serie

  • Svenska läkaresällskapets handlingar (1980),0349-1722 ;109:11091

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Huldt, Märit,1912-2006 (illustratör)
  • Svenska Läkaresällskapet (medarbetare)
  • Gastronomiska akademien (medarbetare)

Seriebiuppslag

  • Svenska läkaresällskapets handlingar (1980),0349-1722 ;109:11091

SAB-rubrik

  • MxkEtnografi: kosthåll
  • QcaaMatlagning

Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord

  • GmaMåltidsakademiens biblioteksstiftelse
  • GmaPovel Ramel via Susanna Ramel;Gåva;2008
  • OgGustav E. och Lou Flodin;Gåva;2005;Måltidsakademiens biblioteksstiftelse

Länkade data-URI:er (test)

  • https://id.kb.se/term/sao/Kosth%C3%A5ll (Kosthåll sao)
  • https://id.kb.se/term/sao/Snabbmat (Snabbmat sao)
  • https://libris.kb.se/75kmh1qr2vfjzf8#it (Huldt, Märit, 1912-2006 ill)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy