Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:809495 > Food flavours.

Food flavours. P. B, The flavour of beverages / edited by I.D. Morton, A.J. MacLeod

Morton, Ian Douglas (redaktör/utgivare)
Macleod, A. J. (redaktör/utgivare)
ISBN 0-444-42599-3
Amsterdam : Elsevier, 1986
Engelska x, 379 s.
Serie: Developments in food science, 0167-4501 ; 3B
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Flavor  (LCSH)
Food  -- Analysis (LCSH)
Flavoring essences  (BNB)
food  (BNB)
Smakämnen: livsmedelskemi 
Sensorik  (sao)

Klassifikation

664(021) (UDK)
664 (DDC)
Dodbe (kssb/6)
Qcaf (kssb/6)
Ucef (kssb/6)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 3 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy