Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:69425 > Fundamental princip...

Fundamental principles and objectives of a comparative food law. 1, General introduction and field of application

Bigwood, E. J. (Edouard Jean), 1891- (författare)
Alternativt namn: Bigwood, Edouard Jean, 1891-
Gérard, Alain (författare)
Université libre de Bruxelles. Institut d'études européennes. Food Law Research Centre 
Basel, 1967
Engelska 128 s.
  • Bok
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy