Die Bierbrauerei. 2,Die Technologie der Würzebereitung /[Von] K. Schuster. Unter Mitw. von L. Narziss
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
Stuttgart ;Stuttgart,1968
Nummerbeteckningar
Klassifikation
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Schuster, Karl
(medarbetare)
-
Leberle, Hans
(redaktör/utgivare)
-
Schuster, K.
(medarbetare)
-
Die Technologie der Würzebereitung
Sammanhörande titlar
-
Del av/supplement till:BierbrauereiStuttgart, 1963-1968
Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord
-
L663.4(021)
-
LBryggeriindustri
-
LÖltillverkning
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Lunds universitets bibliotek, Universitetsbiblioteket, UB (L)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: PG 67/104
-
Bestånd: Bd 1-3
Utlånad?Öppettider, adress m.m.