Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:4655087 > Characterization, p...

Characterization, production and application of food flavours : proceedings of the 2nd Wartburg Aroma Symposium ... : Eisenach/GDR, November 16th-19th, 1987 / edited by Manfred Rothe

Wartburg Aroma Symposium (2 : Eisenach : 1987)
Rothe, Manfred (medarbetare)
ISBN 3-05-500594-5
Berlin : Akademie-Vlg, 1988
Engelska 404 s.
Serie: Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR. Abteilung Mathematik, Naturwissenschaften, Technik, 99-0196790-2 ; 1988:2 N
  • BokKonferens
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Smakämnen: livsmedelskemi 

Indexterm och SAB-rubrik

Pmb(k) Kemisk Teknik Industri Livsmedel Njutningsmedel

Klassifikation

664.5 (UDK)
600 (DDC)
P (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy