> Kika på nya Libris!
Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:46420 > The biochemistry of...

The biochemistry of fruits and their products. Vol. 1 / edited by A.C. Hulme

Hulme, Alfred Cresswell (redaktör/utgivare)
ISBN 0-12-361201-2
London : Academic Press, 1970
Engelska 620 s.
Serie: Food science and technology, 0532-0984
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

634.1/.8:581.19 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst. Hantera kakor.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy