Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:46419 > The biochemistry of...

The biochemistry of fruits and their products / edited by A.C. Hulme

Hulme, Alfred Cresswell (redaktör/utgivare)
London : Academic Press, 1970-1971
Engelska 2 vol.
Serie: Food science and technology, 0532-0984
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Fruit  -- Composition (LCSH)
Fruit processing  (LCSH)
Fruit  -- Ripening (LCSH)

Klassifikation

634.1/.8:581.19 (UDK)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Hulme, Alfred Cressw ...
Fler titlar om
Fruit
Fruit
och Composition
Fruit processing
Fruit
Fruit
och Ripening
Tillhörande delar/artiklar
Delar i verket
Serie
Food science and tec ...
Fler delar

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy