Manual of food quality control. 1, Food control laboratory / by P.G. Martin ; revised by J. Weatherwas and P.G. Martin
-
Martin, P. G. (medarbetare)
-
Weatherwax, J. (medarbetare)
- ISBN 92-5-102489-8
- [1. ed.], rev. 1
- Rome : FAO, 1986
- Engelska 67 s.
-
Serie: FAO food and nutrition paper, 99-0152971-9 ; 14:1 rev. 1
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 2 bibliotek.
Ange som favorit
-
Sveriges lantbruksuniversitets bibliotek, SLU-biblioteket i Uppsala (Ju)Ange som favorit
-
Titeln i bibliotekets lokala katalog
-
-
Placering: per: Food, 14
-
Placering: per: Food, 14:1, rev. 1
-
Bestånd: 1-
Öppettider, adress m.m.
-
Livsmedelsverkets bibliotek (Liv)Ange som favorit
-
Bibliotekets webbplats
-
Öppettider, adress m.m.