-
Albinsson, Berit(författare)
Handbok i sensorisk analys / Berit Albinsson, Karin Wendin, Annika Åström.
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
Publicerad:Göteborg :Publicerad:SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik,Publicerad:2013
-
92 s.diagr., tab.21 cm
Nummerbeteckningar
-
LIBRIS-ID:14132160
-
ISBN:9172903228
-
ISBN:9789172903227
Kompletterande språkuppgifter
Klassifikation
Serie
-
SIK-rapport,0436-2071 ;470
Anmärkningar
-
Tidigare utgåva av Birgit Lundgren
Ämnesord och genrebeteckningar
Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)
-
Wendin, Karin,1963-(författare)
-
Åström, Annika,1949-(författare)
-
SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik
(utgivare)
SAB-rubrik
-
DodbFysiologisk psykologi: sinnesförnimmelser, perception
-
PmbLivsmedel och njutningsmedel
Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord
Länkade data-URI:er (test)
- https://id.kb.se/term/sao/Sensorisk%20analys (Sensorisk analys sao)
- https://id.kb.se/term/sao/Livsmedel (Livsmedel sao)
- https://libris.kb.se/rp36bmk91500dh7#it (Åström, Annika, 1949-)
- https://libris.kb.se/vs68640d2fgdhl7#it (SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik pbl)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 6 bibliotek.
Ange som favoritAnge som favoritAnge som favoritAnge som favoritAnge som favorit