Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:14132160 > Handbok i sensorisk...

  • Albinsson, Berit(författare)

Handbok i sensorisk analys / Berit Albinsson, Karin Wendin, Annika Åström.

  • Rev. utg.
  • BokSvenska2013

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Publicerad:Göteborg :Publicerad:SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik,Publicerad:2013
  • 92 s.diagr., tab.21 cm

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:14132160
  • ISBN:9172903228
  • ISBN:9789172903227

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:svenska

Klassifikation

Serie

  • SIK-rapport,0436-2071 ;470

Anmärkningar

  • Tidigare utgåva av Birgit Lundgren

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Wendin, Karin,1963-(författare)
  • Åström, Annika,1949-(författare)
  • SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik (utgivare)

SAB-rubrik

  • DodbFysiologisk psykologi: sinnesförnimmelser, perception
  • PmbLivsmedel och njutningsmedel

Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord

  • QRev.utg., 2013

Länkade data-URI:er (test)

  • https://id.kb.se/term/sao/Sensorisk%20analys (Sensorisk analys sao)
  • https://id.kb.se/term/sao/Livsmedel (Livsmedel sao)
  • https://libris.kb.se/rp36bmk91500dh7#it (Åström, Annika, 1949-)
  • https://libris.kb.se/vs68640d2fgdhl7#it (SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik pbl)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 6 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy