Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:13079 > Principles of senso...

  • Amerine, Maynard A(författare)

Principles of sensory evaluation of food / Maynard A. Amerine, Edward B. Roessler

  • BokEngelska

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • New York ...,1971
  • 602 s. :Ill.

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:13079

Serie

  • Food science and technology. A series of monographs ;1

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Pangborn, Rose Marie(författare)
  • Roessler, Edward B.(Edward Biffer),1902-1993(författare)

Länkade data-URI:er (test)

  • 327691 (Roessler, Edward B. (Edward Biffer), 1902-1993)
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Amerine, Maynard A
Pangborn, Rose Marie
Roessler, Edward B. ...
Serie

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst. Hantera kakor.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy