Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:13079 > Principles of senso...

Principles of sensory evaluation of food / Maynard A. Amerine, Edward B. Roessler

Amerine, Maynard A (författare)
Pangborn, Rose Marie (författare)
Roessler, Edward B. (Edward Biffer), 1902-1993 (författare)
Alternativt namn: Roessler, Edward Biffer, 1902-1993
New York ..., 1971
Engelska 602 s.
Serie: Food science and technology. A series of monographs ; 1
  • Bok
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Amerine, Maynard A
Pangborn, Rose Marie
Roessler, Edward B. ...
Serie

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy