Sökning: onr:12602522 >
Vitamin analysis fo...
Vitamin analysis for the health and food sciences / Ronald R. Eitenmiller, Lin Ye, W.O. Landen, Jr.
Eitenmiller, Ronald R. (Ronald Ray), 1944- (författare)
Ye, Lin, 1959- (författare)
Landen, W. O. (författare)
ISBN 978-0-8493-9771-4 (hbk alk paper)
2nd ed.
Boca Raton : CRC Press, c2008.
Engelska xxi, 637 p.
Relaterad länk:
http://www.loc.gov/c... (Table of contents only)
http://www.loc.gov/c... (Publisher description)
Innehållsförteckning
Ämnesord
Stäng
Vitamin A and carotenoids -- Vitamin D -- Vitamin E: tocopherols and tocotrienols -- Vitamin K -- Ascorbic acid: vitamin C -- Thiamin -- Riboflavin -- Niacin -- Vitamin B6 -- Folate and Folic acid -- Vitamin B12 -- Biotin -- Pantothenic acid -- Multi-analyte methods for analysis of the fat- and water-soluble vitamins.
Ämnesord
Vitamins -- Analysis. (LCSH)
vitamins (agrovoc)
chemicophysical properties (agrovoc)
bioavailability (agrovoc)
analytical methods (agrovoc)
Klassifikation
QP771 (LCC)
Hjälp
"Vitamin analysis for the health and food sciences" finns i 3 utgåvor på 1 språk
Engelska (3)
Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här .
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.
Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem