Vitamin analysis for the health and food sciences / Ronald R. Eitenmiller, Lin Ye, W.O. Landen, Jr.
-
Eitenmiller, Ronald R. (Ronald Ray), 1944- (författare)
-
Ye, Lin, 1959- (författare)
-
Landen, W. O. (författare)
- ISBN 978-0-8493-9771-4 (hbk alk paper)
- 2nd ed.
- Boca Raton : CRC Press, c2008.
- Engelska xxi, 637 p.
- Relaterad länk:
-
http://www.loc.gov/c... (Table of contents only)
-
http://www.loc.gov/c... (Publisher description)
Innehållsförteckning
Ämnesord
Stäng
- Vitamin A and carotenoids -- Vitamin D -- Vitamin E: tocopherols and tocotrienols -- Vitamin K -- Ascorbic acid: vitamin C -- Thiamin -- Riboflavin -- Niacin -- Vitamin B6 -- Folate and Folic acid -- Vitamin B12 -- Biotin -- Pantothenic acid -- Multi-analyte methods for analysis of the fat- and water-soluble vitamins.
Ämnesord
- Vitamins -- Analysis. (LCSH)
- vitamins (agrovoc)
- chemicophysical properties (agrovoc)
- bioavailability (agrovoc)
- analytical methods (agrovoc)
Klassifikation
- QP771 (LCC)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit