Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12602522 > Vitamin analysis fo...

Vitamin analysis for the health and food sciences / Ronald R. Eitenmiller, Lin Ye, W.O. Landen, Jr.

Eitenmiller, Ronald R. (Ronald Ray), 1944- (författare)
Ye, Lin, 1959- (författare)
Landen, W. O. (författare)
ISBN 978-0-8493-9771-4 (hbk alk paper)
2nd ed.
Boca Raton : CRC Press, c2008.
Engelska xxi, 637 p.
  • Bok
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Vitamin A and carotenoids -- Vitamin D -- Vitamin E: tocopherols and tocotrienols -- Vitamin K -- Ascorbic acid: vitamin C -- Thiamin -- Riboflavin -- Niacin -- Vitamin B6 -- Folate and Folic acid -- Vitamin B12 -- Biotin -- Pantothenic acid -- Multi-analyte methods for analysis of the fat- and water-soluble vitamins.

Ämnesord

Vitamins  -- Analysis. (LCSH)
vitamins  (agrovoc)
chemicophysical properties  (agrovoc)
bioavailability  (agrovoc)
analytical methods  (agrovoc)

Klassifikation

QP771 (LCC)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy