Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12521270 > The fundamentals of...

The fundamentals of food engineering.

Charm, Stanley E. (författare)
Westport, 1963
Engelska 592 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Livsmedelsindustri 
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Charm, Stanley E.
Fler titlar om
Livsmedelsindustri

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy