Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12506036 > Fortschritte der Le...

Fortschritte der Lebensmittelforschung : Arbeitsbericht über Lebensmittelfrischhaltung / von R. Heiss, unter Mitarbeit von G. Kaess [et al.].

Heiss, Rudolf. (författare)
Dresden, Steinkopff, 1942.
Tyska viii, 212 p.
Serie: Wehrmacht-Verpflegung; Schriftenreihe für Fragen der Soldatenernährung und der Gemeinschaftsverpflegung, Bd. 2
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Refrigeration.  (MeSH)
Frozen foods.  (LCSH)
Refrigeration and refrigerating machinery.  (LCSH)
Livsmedel  -- forskning -- historia -- Tyskland -- 1900-talet (sao)
Konservering (livsmedel)  -- historia -- Tyskland -- 1900-talet (sao)

Klassifikation

664 (DDC)
Pmbb (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Heiss, Rudolf.
Fler titlar om
Livsmedel
Livsmedel
och forskning
och historia
och 1900 talet
och Tyskland
Konservering (livsmedel)
Konservering (livsme ...
och historia
och 1900 talet
och Tyskland
Frozen foods.
Refrigeration and re ...
Serie
Fler delar
Online version:
Heiss, Rudolf.: Fort ...

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy