Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12503979 > Culinary innovation :

Culinary innovation : strategy for sustainability in hospitality-industry / Saurabh-Gairola

Gairola, Saurabh (författare)
ISBN 978-1-4486-7729-0
[S.l. : s.n., 2011]
Engelska 200 p.
  • Bok
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • A young, professional chef advocates an open source model for innovation in the hospitality industry and illustrates the concept with recipes from four culinary trends: sous vide cookery, functional foods, umami, and molecular gastronomy. 

Ämnesord

Food service management.  (LCSH)
Hospitality industry  -- Management. (LCSH)
Cooking.  (LCSH)

Klassifikation

641 (DDC)
Qca (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy