Culinary innovation : strategy for sustainability in hospitality-industry / Saurabh-Gairola
-
Gairola, Saurabh (författare)
- ISBN 978-1-4486-7729-0
- [S.l. : s.n., 2011]
- Engelska 200 p.
Sammanfattning
Ämnesord
Stäng
- A young, professional chef advocates an open source model for innovation in the hospitality industry and illustrates the concept with recipes from four culinary trends: sous vide cookery, functional foods, umami, and molecular gastronomy.
Ämnesord
- Food service management. (LCSH)
- Hospitality industry -- Management. (LCSH)
- Cooking. (LCSH)
Klassifikation
- 641 (DDC)
- Qca (kssb/8)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Produkten Qca Gairola
Utlånad?Öppettider, adress m.m.