Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12478464 > Ways of knowing :

Ways of knowing : a new history of science, technology, and medicine / John V. Pickstone.

Pickstone, John V. (författare)
ISBN 0-226-66794-4 (cloth alk paper)
Chicago : University of Chicago Press, 2001.
Engelska xii, 271 p.
  • Bok
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Ways of knowing: an introduction -- World readings: the meanings of nature and of science -- Natural history -- Analysis and the rationalisation of production -- The elements of bodies, earth and society -- Experimentalism and invention -- Industries, universities and the technoscientific complexes -- Technoscience and public understandings: the British case c.2000.

Ämnesord

Science  -- History. (LCSH)
Technology  -- History. (LCSH)
Medicine  -- History. (LCSH)
History of Medicine.  (MeSH)
Science  -- history. (MeSH)
Technology  -- history. (MeSH)
Sciences  -- Histoire. (Vedettes-matière)
Technologie  -- Histoire. (Vedettes-matière)
Médecine  -- Histoire. (Vedettes-matière)
Natuurwetenschappen.  (gtt)
Geneeskunde.  (gtt)
Techniek.  (gtt)
Vakbeoefening.  (gtt)
Medizin.  (swd)
Naturwissenschaften.  (swd)
Technik.  (swd)
Geschichte 1500-2000.  (swd)

Klassifikation

Q125 (LCC)
2001 I-929 (NLM)
WZ 40 (NLM)
509 (DDC)
30.01 (bcl)
TB 2300 (rvk)
U:k (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Pickstone, John V.
Fler titlar om
Geschichte 1500-2000 ...
Science
Science
och History.
Technology
Technology
och History.
Medicine
Medicine
och History.

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst. Hantera kakor.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy