Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12452478 > Food safety :

Food safety : handbok för säkrare livsmedel : för alla som hanterar livsmedel i sitt dagliga arbete : en manual / skriven av Lydia Banderby, Anna Hellekant

Banderby, Lydia, 1962- (författare)
Hellekant, Anna, 1945- (författare)
ISBN 978-91-633-9540-6
Stockholm : LB Food Safety Consulting, 2011
Svenska 77 s.
  • Bok
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 4 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy