Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12320225 > Die küche :

Die küche : Vollständiges praktisches Handbuch der Kochkunst : Enthaltend: 2095 der neuesten, besten Kochvorschriften, auf deutsche, französische und englische Art, in 68 Abschnitten, mit Einleitung... / herausgegeben von C. F. Klein

Klein, C. F. (författare)
2. Ausg.
Mainz : J. G. Wirth, 1856
Tyska ixx, [2], 499 p.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Cooking, German.  (LCSH)

Klassifikation

641.5 (DDC)
Qcaa (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Klein, C. F.
Fler titlar om
Cooking, German.

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy