La Cuisinière bourgeoise, suivie de l'office, à l'usage de tous ceux qui se mêlent de dépenses de maisons : contenant la manière de disséquer, connoître & servir toutes sortes de viandes.1-2 /[Menon]
-
Nouvelle édition, augmentée de plusieurs ragoûts des plus nouveaux, et de différentes recettes pour des liqueurs
Förlag, utgivningsår, omfång ...
-
Paris :Guillyn,1753
-
[8], 374, [4], 320 p. ;16 cm
Nummerbeteckningar
Klassifikation
-
DDC:641 22 (machine generated)
-
Qcakssb/8
Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord
-
OgMåltidsakademiens biblioteksstiftelse. Wretmanska samlingen
-
OgProveniens:Tore Wretman
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 1 bibliotek.
Ange som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Kokboksmuseet REF Qca Frankrike 1753
Utlånad?Öppettider, adress m.m.