Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12273927 > The sorcerer's appr...

The sorcerer's apprentices : a season in the kitchen at Ferran Adrià's elBulli / Lisa Abend

Abend, Lisa (författare)
ISBN 978-1-4391-7555-2
1st. Free Press hardcover edition.
New York : Free Press, 2011
Engelska [7], 295, [1] p.
  • Bok
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • "Kitchen Confidential" meets "Heat" in the first behind-the-scenes portrait of the world's best restaurant and the aspiring chefs who toil to make it so exceptional. Elected best restaurant in the world by Restaurant magazine an unprecedented five times, El Bulli is the laboratory of Ferran Adria, the maverick creator of molecular gastronomy. Behind each of the thirty or more courses that make up a meal at El Bulli is a small army of young cooks who do the work of executing Adria's vision in exchange for nothing more than the chance to learn at his hands. Granted unprecedented access to this guild system, Lisa Abend follows the thirty-five stagiaries of the 2009 season as they struggle to master the grueling hours, cutting-edge techniques, and interpersonal tensions that come with working at the most revered restaurant on earth. 

Ämnesord

Cooks  -- Training of -- Spain -- Rosas. (LCSH)
Restaurants  -- Employees -- Training of -- Spain -- Rosas. (LCSH)

Personnamn

Adrià, Ferran.
Abend, Lisa

Institutionsnamn

elBulli (Restaurant)

Klassifikation

641.5092 (DDC)
Eabqca (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy