Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:12127464 > Culture and cuisine :

Revel, Jean François.: Festin en paroles.

Culture and cuisine : a journey through the history of food / by Jean-François Revel ; translated from the French by Helen R. Lane.

Revel, Jean François. (författare)
ISBN 0-385-15107-1
1st ed.
Garden City, N.Y. : Doubleday, 1982.
Engelska x, 289 p.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Gastronomy.  (LCSH)
Gastronomi  -- historia (sao)
Matlagning  -- historia (sao)

Klassifikation

641 (DDC)
Qca (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Revel, Jean François ...
Fler titlar om
Gastronomi
Gastronomi
och historia
Matlagning
Matlagning
och historia
Gastronomy.

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy