> Kika på nya Libris!
Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:11863162 > Utvärdering och bed...

Utvärdering och bedömning i skolan : för vem och varför? /Agneta Hult och Anders Olofsson (red.).

  • BokSvenska2011

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Publicerad:Stockholm :Publicerad:Natur & kultur,Publicerad:2011
  • Tillverkad:Slovenien
  • 253 s.24 cm

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:11863162
  • ISBN:9789127121980

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:svenska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Hult, Agneta,1952- (redaktör/utgivare)
  • Olofsson, Anders,1952- (redaktör/utgivare)

SAB-rubrik

  • Eab-cPedagogisk metodik: Sverige
  • Em-cUndervisningsväsen: allmänt: Sverige

Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord

  • JonBedömning
  • JonBetygssättning
  • JonSkolan

Länkade data-URI:er (test)

  • https://id.kb.se/term/sao/Utv%C3%A4rdering (Utvärdering sao)
  • https://id.kb.se/term/sao/Skolutveckling (Skolutveckling sao)
  • https://libris.kb.se/ds0zcw06bntgdf5n#it (Hult, Agneta, 1952- edt)
  • https://libris.kb.se/20dhnzrl3j332xj#it (Olofsson, Anders, 1952- edt)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 32 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (7)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (10)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (4)

Ange som favorit

Bibliotek i östra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (5)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (5)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst. Hantera kakor.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy