Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:113672 > Protein nutritional...

Protein nutritional quality of foods and feeds : [proceedings of the American chemical society symposium on chemical and biological methods for protein quality evaluation held in Atlantic City, New Jersey, September 9-11, 1974]. P. 1, Assay methods : biological, biochemical, and chemical

American chemical society symposium on chemical and biological methods for protein quality evaluation (Atlantic City : 1974)
Friedman, Mendel (medarbetare)
New York, 1975
Engelska 626 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Protein: biokemi 

Indexterm och SAB-rubrik

V(k) Medicin Allmänt

Klassifikation

577.112:663/664 (UDK)
612.398 (UDK)
610 (DDC)
660 (DDC)
V(k) (kssb/5)
Pm(k) (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy