Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:354197 > Käsebereitung und K...

Käsebereitung und Käsespeisen in Deutschland seit 1800 / Frank Roeb

Roeb, Frank (författare)
Mainz, 1976
Tyska v, 329 s.
  • BokAvhandling(Diss. Mainz)
Ämnesord
Stäng  

Indexterm och SAB-rubrik

Mfa Socialantropologi Etnologi Tyskland
Mxk Socialantropologi Etnologi Kosthåll

Klassifikation

305.800943 (DDC)
394.1 (DDC)
Mfa (kssb/5)
Mxk (kssb/5)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Roeb, Frank

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy