Startsida

LIBRIS hjälp

 

Om betaversionen


Ny funktionEn betaversion innebär att man släpper en tjänst innan den är helt färdig och innan all tänkt funktionalitet finns på plats. Men tjänsten ska vara funktionell, på "riktigt" och fullt användbar. Syftet är att bjuda in alla er som använder LIBRIS att vara med i processen innan allt är fixt och färdigt. Dina synpunkter och rapporter hjälper oss välja rätt inriktningar, ändra saker som inte fungerar bra eller inte är så lätta att förstå; kort sagt att göra LIBRIS bättre.

Kom med synpunkter! Berätta vad som är bra eller mindre bra. Är något svårt att förstå? Rapportera om du hittar fel och buggar. Högt och lågt - vi välkomnar all respons! Använd forumet "Tyck till om LIBRIS" för att ge oss feedback.

Nyheter och det fortlöpande arbete med nya funktioner finns på nyhetssidan.
Titta gärna igenom listan ´Ännu inte på plats´ på vilka funktioner som vi vet saknas och som är inplanerade, så att du inte letar efter något i onödan.

Nuvarande version av LIBRIS finns parallellt med betaversionen - där man kan vara säker på att allt fungerar som vanligt. Lansering av den nya versionen beräknas till årskiftet 2007/2008.

Till LIBRIS betaversion

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem