Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:gqm4884rdzj1bdmj > UR Samtiden - EAT 2018

UR Samtiden - EAT 2018 [Elektronisk resurs] Nödvändiga lösningar för storskaligt matsvinn

Sveriges utbildningsradio (producent)
Publicerad: Utbildningsradion, 2018
Engelska TV-program
  • Film/videoLäromedel
Sammanfattning Ämnesord
Stäng  
  • Vad kan hotell och andra företag göra för att minska matsvinnet? Och hur ser arbetet ut för att minska att mat slängs eller tappas bort i transportkedjan? En panel bestående av Bjørn Arild Wisth, vice vd på Nordic choice hotels, Annica Bresky, chef på consumer board Stora Enso, och Mark Watts, vd C40, pratar om matavfall och konsumentbeteende. Bernice Lee modererar. Inspelat på Annexet i Stockholm den 11 juni 2018. Arrangör: EAT Stockholm food forum. 

Ämnesord

Matavfall  (sao)
Konsumenter  (sao)
Transporter  (sao)
Företagens samhällsansvar  (sao)
Företag  (sao)
Transportation  (LCSH)
Business enterprises  (LCSH)
Consumers  (LCSH)
Food waste  (LCSH)
Social responsibility of business  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Uh Miljöfrågor och naturskydd

Målgrupp

Vuxövergripande

Klassifikation

363.7 (DDC)
Uh (kssb/8)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 23 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (3)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (6)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Bibliotek i östra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (4)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (7)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy