Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:fn97m1j4cw7q8j85 > Handbook of Food An...

Handbook of Food Analytical Chemistry, Pigments, Colorants, Flavors, Textur / Edited by Ronald E. Wrolstad, Terry E. Acree, Eric A. Decker, Michael H. Penner, David S. Reid, Steven J. Schwartz, Charles F. Shoemaker, Denise M. Smith, Peter Sporns .

Wrolstad, Ronald E. (redaktör/utgivare)
Acree, Terry E. (redaktör/utgivare)
Decker, Eric A. (redaktör/utgivare)
Penner, Michael H. (redaktör/utgivare)
Reid, David S. (redaktör/utgivare)
Schwartz, Steven J. (redaktör/utgivare)
Shoemaker, Charles F. (redaktör/utgivare)
Smith, , Denise M. (redaktör/utgivare)
Sporns, Peter (redaktör/utgivare)
ISBN 9780471718178
Publicerad: Hoboken, New Jersey : John Wiley & Sons, 2004
Copyright: 2000-2005
Engelska 606 sidor
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

foods  (agrovoc)
analysis  (agrovoc)
analytical chemistry  (agrovoc)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy