Kok-konsten som vetenskap och konst / Ch. Em. Hagdahl ; faksimilupplaga utg. av Gastronomiska akademien ; [inl. av Mats Rehnberg och Tore Wretman].
-
- Hagdahl, Charles Emil, 1809-1897 (författare)
-
-
Alternativt namn: Hagdahl, Carl Emil, 1809-1897
-
Alternativt namn: Hagdahl, Ch. Em. 1809-1897
-
Alternativt namn: Hagdahl, C. E., 1809-1897
-
Gastronomiska akademien (medarbetare)
- Publicerad: Stockholm : Bonnier, 1963
- Tillverkad: Nederländerna
- Svenska 11, 1006 s.
Ämnesord
Stäng
Indexterm och SAB-rubrik
- Qcaa Matlagning
Klassifikation
- 641.5 (DDC)
- Qcaa (kssb/7)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 9 bibliotek.
Ange som favoritAnge som favorit
-
Måltidsakademiens biblioteksstiftelse (Gma)Ange som favorit
-
-
Placering: Produkten REF Qca Hagdahl 1963 Ej fjärrlån (Ex.: 1, 2)
Öppettider, adress m.m.
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Meurlingska Qcaa Hagdahl
-
Placering: Kokboksmuseet REF Qca Hagdahl 1963
-
Bestånd: Aukt. kat. (Sotheby's 2 okt 1997) nr. 398:3
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
-
Uppsala universitetsbibliotek, Carolina Rediviva (U)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favoritAnge som favoritAnge som favorit