Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:9869830 > Milk fat globule st...

Milk fat globule stability : lipolysis with special reference to automatic milking systems / Lars Wiking

Wiking, Lars, 1974- (författare)
ISBN 91-576-7048-X
Uppsala : Dept. of Food Science, Swedish University of Agricultural Sciences, 2005
Engelska 39 s.
Serie: Acta Universitatis agriculturae Sueciae, 1652-6880 ; 2005:49
Läs hela texten (Full text)
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning). Uppsala : Sveriges lantbruksuniv.)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

dairy cows  (agrovoc)
cow milk  (agrovoc)
milk fat  (agrovoc)
fat globules  (agrovoc)
free fatty acids  (agrovoc)
lipolysis  (agrovoc)
stability  (agrovoc)
chemical composition  (agrovoc)
concentrates  (agrovoc)
lipid content  (agrovoc)
milking equipment  (agrovoc)
robots  (agrovoc)
automation  (agrovoc)

Klassifikation

630 (DDC)
Qd (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 5 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy