Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:9645348 > Sensory quality and...

Sensory quality and consumer perception of wheat bread : towards sustainable production and consumption : effects of farming system, year, technology, information and values / Iwona Kihlberg

Kihlberg, Iwona, 1954- (författare)
ISBN 91-554-6029-1
Uppsala : Acta Universitatis Upsaliensis, 2004
Engelska 86 s.
Serie: Comprehensive Summaries of Uppsala Dissertations from the Faculty of Social Sciences, 0282-7492 ; 139
Läs hela texten (Fulltext)
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Uppsala : Univ., 2004)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

breadmaking  (agrovoc)
processing quality  (agrovoc)
wheats  (agrovoc)
bakery industry  (agrovoc)
alternative agriculture 
sustainability  (agrovoc)
milling  (agrovoc)
consumers  (agrovoc)

Klassifikation

394.1 (DDC)
641 (DDC)
Mxk (kssb/7)
Qca (kssb/7)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 10 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (5)

Ange som favorit

Bibliotek i östra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (3)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy