Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:9239527 > Nouveau manuel comp...

Nouveau manuel complet du boulanger ou traité pratique de la panification française et étrangère : contenant La connaissance des Grains et des Farines ; les moyens de reconnaitre leur Mélange et leur Altération ; les principes de la Boulangerie ; la construction des Pétrins et des Fours ; la fabrication de toute espèce de Pains et de Biscuits. 1 / par J. Fontenelle et F. Malepeyre

Julia de Fontenelle, Jean Sébastien Eugène (författare)
Malepeyre, Franc̜ois (medarbetare)
Nouvelle éd., entièrement refondue
Paris, Librairie Encyclopédique de Roret, 1871
Franska [4], viii, 371 s.
Serie: Manuels-Roret
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Bakning  (sao)
Baking  (LCSH)
Baked products  (LCSH)

Klassifikation

641.865 (DDC)
Qcae (kssb/7)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy