Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:839733 > Common fragrance an...

Common fragrance and flavor materials : preparation, properties and uses / Kurt Bauer, Dorothea Garbe, Horst Surburg

Bauer, Kurt (författare)
Garbe, Dorothea (författare)
Surburg, Horst (författare)
ISBN 3-527-27961-X (Weinheim)
2., rev. ed.
Weinheim ; VCH, 1990
Engelska xi, 218 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Flavoring essences  (BNB)
food  (BNB)
Smakämnen: livsmedelskemi 

Klassifikation

664.5 (UDK)
663/664:543 (UDK)
641.338 (DDC)
641.338 (DDC)
P (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 1 bibliotek. 

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy