Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:8319969 > Franska specialitet...

Franska specialiteter : en kulinarisk resa / André Dominé, utgivare ; Günter Beer, foto ; Peter Feierabend, utformning ; Martina Schlagenhaufer, redaktör ; Michael Ditter, samordning ; [översättning: Kjell Waltman].

Dominé, André (medarbetare)
Beer, Günter (medarbetare)
Schlagenhaufer, Martina (medarbetare)

Verk som ingår i eller hör samman med denna titel

  • Französische Spezialitäten. (originaltitel)
ISBN 3829020244
Publicerad: Köln : Könemann, cop. 2000
Tillverkad: Spanien
Svenska 468 s.
Serie: Culinaria, 99-3180657-5
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Fransk matlagning  (sao)
Cooking, French  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Qcabd-j Matlagning Särskilda Länder Frankrike
Qcabd-j Matlagning: särskilda länder: Frankrike

Klassifikation

641.59 (DDC)
Qcabd-j (kssb/6)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 8 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy