Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:7hhncbfx5b2qj0w3 > Ändamålsenlig matla...

Ändamålsenlig matlagning och vägledning i hushållet enligt kemiska grunder. Svensk bearbetning med åtskilliga tillägg efter en afhandling utgifven af "Sällskapet för Naturlärans utbredande i Köpenhamn." [Elektronisk resurs]

  • Bok (digitaliserad)Svenska1867

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Publicerad:Stockholm. Albert Bonniers förlag. [Titelbladets baksida:] Stockholm Alb. Bonniers boktryckeri, 1867.Publicerad:1867
  • [6], 128 s., frontespis16:o
  • 16:o

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:7hhncbfx5b2qj0w3
  • 884ProBok

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:svenska
  • Översättning från:danska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

Anmärkningar

  • Reproduktion: Digitalt faksimil och elektronisk text fr�n Nasjonalbiblioteket.

Ämnesord och genrebeteckningar

Biuppslag (personer, institutioner, konferenser, titlar ...)

  • Asbjørnsen, Peter Christen,1812-1885 (medarbetare)
  • Bonnier (tryckare)
  • Stockholm

Sammanhörande titlar

  • Annan version:OriginalversionÄndamålsenlig matlagning och vägledning i hushållet enligt kemiska grunder. Svensk bearbetning med åtskilliga tillägg efter en afhandling utgifven af "Sällskapet för Naturlärans utbredande i Köpenhamn."

Internetlänk

SAB-rubrik

  • QcaMat och dryck

Länkade data-URI:er (test)

  • https://id.kb.se/term/sao/Matlagning (Matlagning sao)
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy