Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:7hhncbfx5b2qj0w3 > Ändamålsenlig matla...

Ändamålsenlig matlagning och vägledning i hushållet enligt kemiska grunder. Svensk bearbetning med åtskilliga tillägg efter en afhandling utgifven af "Sällskapet för Naturlärans utbredande i Köpenhamn." [Elektronisk resurs]

Asbjørnsen, Peter Christen, 1812-1885 (medarbetare)
Bonnier (tryckare)
Publicerad: Stockholm. Albert Bonniers förlag. [Titelbladets baksida:] Stockholm Alb. Bonniers boktryckeri, 1867. 1867
Svenska [6], 128 s., frontespis
Läs hela texten (Fritt tillgänglig via Nasjonalbiblioteket)
  • Bok (digitaliserad)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Matlagning  (sao)
Cooking  (LCSH)

Indexterm och SAB-rubrik

Qca Mat och dryck

Klassifikation

641.5 (DDC)
Qca (kssb/7)
Inställningar Hjälp

Uppgift om bibliotek saknas i LIBRIS

Kontakta ditt bibliotek, eller sök utanför LIBRIS. Se högermenyn.

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy