Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:7797741 > Skånska gåsamord :

Skånska gåsamord : noveller och nyttigheter om mat och myt / av Skånska deckarsällskapet och ledamöter av Skåneländska gastronomiska akademien ; redaktör: Per Olaisen ; gåsateckningar: Kaj Stenman ; författarkarikatyrer: Fredrik Tersmeden

Olaisen, Per, 1971- (medarbetare)
Stenman, Kaj, 1950- (illustratör)
Tersmeden, Fredrik, 1968- (illustratör)
Skånska deckarsällskapet (medarbetare)
Skåneländska gastronomiska akademien (medarbetare)
Alternativt namn: Academia gastronomica Scaniensis
ISBN 91-972634-2-7 (inb)
Lund : Boström, 1996
Svenska 281, [2] s.
  • Bok
Innehållsförteckning Ämnesord
Stäng  
  • Noveller: Sagan om den elake bondens bedrövliga ändalykt av Jenny Berthelius. Blodbadet av KArne Blom. En liten gåsapåg av Jörgen Hansen. Under slaktbänken av Björn Hellberg. Den tyske kalkoneraren av Lars Jannedal. Gåsamordet av Willy Josefsson. Om det inte hade varit för gåsen av Elisabet Kågerman. Gåshud av Jan Linders. En oplockad gås av Suzanne Mortensen. Tre berättelser om Brita av Bertil Mårtensson. Vinnarlaget av Bodil Mårtensson. Japanen, gåsen och skåningen av Per Olaisen. Hårstrået i svartsoppan av Jan Sigurd.Att plocka en gås av Bo Sköld.Soupe noir av Fredrik r. 
  • Tersmeden. 

Ämnesord

Gäss  -- noveller
Matlagning  (sao)
Cooking  (LCSH)

Genre

Deckare  (saogf)
Noveller  (saogf)

Indexterm och SAB-rubrik

Hc.016(s) Skönlitteratur

Klassifikation

839.730108 (DDC)
Hc.016(s) (kssb/6)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 10 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (4)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy