Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:771869 > Factors affecting e...

Factors affecting enzymic availability of starch in vitro and in vivo : a study of various wheat products / Jörgen Holm

Holm, Jörgen, 1955- (författare)
Lund, 1988
Engelska [2], 55 s.
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Lund : Univ.)
Ämnesord
Stäng  

Klassifikation

547.458.6 (UDK)
577.15 (UDK)
663.1 (UDK)
664.2 (UDK)
500 (DDC)
Uc (kssb)
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 7 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (2)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy