Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:7608312 > Structural studies ...

  • Unger, Per,1950-(författare)

Structural studies of some microbial polysaccharides containing aminodeoxy sugars and aminodeoxy hexuronic acids / by Per Unger.

  • BokAvhandlingEngelska1983

Förlag, utgivningsår, omfång ...

  • Publicerad:Stockholm,Publicerad:1983
  • Tillverkad:Edsbruk :Tillverkad:Holms gård
  • 37 s.diagr.24 cm
  • 24 cm

Nummerbeteckningar

  • LIBRIS-ID:7608312
  • ISBN:9171462392

Kompletterande språkuppgifter

  • Språk:engelska

Ingår i deldatabas

Klassifikation

Serie

  • Chemical communications,0366-5607 ;1983:119831

Anmärkningar

  • Härtill 4 uppsatser
  • Diss. (sammanfattning) Stockholm : Univ.

Ämnesord och genrebeteckningar

Seriebiuppslag

  • Chemical communications,0366-5607 ;1983:119831

SAB-rubrik

  • UcebKemi Organisk

Bibliotekens lokala klassifikation, anmärkningar och ämnesord

  • HUcebkssb/5
  • L547.458
  • LPolysacharider
  • NB*Uckssb/5
  • SUckssb
  • ZQD 321
  • ZStärkelse - kemi
  • ZSocker - kemi
  • ZCarbohydrates - chemistry
  • ZKolhydrater - kemi
  • ZSugar - chemistry
  • ZStarch - chemistry
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 6 bibliotek. 

Bibliotek i norra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (2)

Ange som favorit

Bibliotek i västra Sverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök vidare

Hjälp
Fler titlar av
Unger, Per, 1950-
Fler titlar om
Polysacharider
Serie
Fler delar

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy