Johnston, Mireille: The cuisine of the rose
Det klassiska franska köket : recept från Bourgogne och Lyonnais / Mireille Johnston ; övers.: Marie Louise Telegin.
-
Johnston, Mireille (författare)
-
Telegin, Marie Louise, 1942- (översättare)
- ISBN 9137085085
- Publicerad: Stockholm : Forum, 1984
- Tillverkad: Kalmar : Barometern civil
- Svenska 359 s.
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Fransk matlagning (sao)
- Cooking, French (LCSH)
Klassifikation
- 641.5 (DDC)
- 641.59 (DDC)
- Qcaa (kssb/5)
- Qcabd-j (kssb/5)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 10 bibliotek.
Ange som favoritAnge som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Produkten Qcabd-j Johnston
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
-
Uppsala universitetsbibliotek, Carolinabiblioteket (U)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favoritAnge som favoritAnge som favorit