Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:6434242 > Ultra-high-temperat...

Ultra-high-temperature processing of milk and milk products.

Burton, H. (författare)
ISBN 1-85166-170-0
London : Elsevier Applied Science, 1988
Engelska 354 s.
  • Bok
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Dairy processing  (LCSH)
Milk  -- Heat treatment (LCSH)
Dairy processing  -- Equipment and supplies (LCSH)
Sterilization  (LCSH)
Dairy microbiology  (LCSH)
dairy products  (BNB)

Klassifikation

637.13 (UDK)
637 (DDC)
Pmbbe (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 2 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (1)

Ange som favorit

Bibliotek i södra Sverige (1)

Ange som favorit

Sök utanför LIBRIS

Hjälp
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy