Culinaria : europeiska specialiteter / André Dominé, Joachim Römer, Michael Ditter (chefredaktörer) ; Günter Beer (fotografi) ; Peter Feierabend (formgivning) ; Christine Westphal (redaktör) ; [översättning: Ing-Marie Höök-Skärham].
-
Dominé, André (medarbetare)
-
Römer, Joachim (medarbetare)
-
Ditter, Michael (medarbetare)
-
Beer, Günter (medarbetare)
Verk som ingår i eller hör samman med denna titel
- Culinaria : europäische Spezialitäten (originaltitel)
- ISBN 3829024096
- Publicerad: Köln : Könemann, cop. 2000
- Svenska 640 s.
-
Serie: Culinaria, 99-3180657-5
Ämnesord
Stäng
Ämnesord
- Europeisk matlagning (sao)
- Cooking, European (LCSH)
Indexterm och SAB-rubrik
- Qcabd-a Matlagning Särskilda Länder Europa
- Qcabd Matlagning: särskilda länder
Klassifikation
- 641.59 (DDC)
- Qcabd-a (kssb/6)
Inställningar
Hjälp
Titeln finns på 9 bibliotek.
Ange som favoritAnge som favorit
-
Örebro universitetsbibliotek, Restaurang- och hotellhögskolan (Og)Ange som favorit
-
Mina lånLåna/reservera
-
-
Placering: Produkten REF Qcabd-a Culinaria
Utlånad?Öppettider, adress m.m.
Ange som favoritAnge som favoritAnge som favorit