Startsida
Hjälp
Sök i LIBRIS databas

     

 

Sökning: onr:5gdqf507369m2r03 > Food and beverage c...

Food and beverage combinations : sommeliers' perspectives and consumer patterns in Sweden / Henrik Scander.

Scander, Henrik, 1976- (författare)
ISBN 9789175292939
Publicerad: Örebro : Örebro University, 2019
Tillverkad: Örebro : Örebro University, Repro
Engelska 105 sidor
Serie: Örebro studies in culinary arts and meal science, 1652-2974 ; 14
  • BokAvhandling(Diss. (sammanfattning) Örebro : Örebro universitet, 2019)
Ämnesord
Stäng  

Ämnesord

Mat och dryck  (sao)
Gastronomi  (sao)
Matvanor  (sao)
Konsumenter  (sao)
Bourdieu 
Craft drinks 
Food pairing 
Meal 
Restaurant 
Riksmaten 
Sommelier 
Practice theory 
Food habits  (LCSH)
Consumers  (LCSH)
Gastronomy  (LCSH)

Klassifikation

641 (DDC)
Qca (kssb/8 (machine generated))
Inställningar Hjälp

Titeln finns på 3 bibliotek. 

Bibliotek i Mellansverige (2)

Ange som favorit

Bibliotek i Stockholmsregionen (1)

Ange som favorit
Om LIBRIS
Sekretess
Blogg
Hjälp
Fel i posten?
Kontakt
Teknik och format
Sök utifrån
Sökrutor
Plug-ins
Bookmarklet
Anpassa
Textstorlek
Kontrast
Vyer
LIBRIS söktjänster
SwePub
Sondera
Uppsök

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.

Copyright © LIBRIS - Nationella bibliotekssystem

 
pil uppåt Stäng

Kopiera och spara länken för att återkomma till aktuell vy